Der er mange penge og mennesker involveret, når der indgås aftaler og kontrakter om fast ejendom eller byggeri.
Derfor er det vigtigt, at man sikrer sig selv bedst muligt ved at vælge en specialiseret rådgiver, der kender muligheder og faldgruber.
MJT Jura er dit sikre valg, når du søger rådgivning og bistand i forbindelse med alle aspekter af fast ejendom. Vi rådgiver som oftest bygherrer og investorer.

Få byggeteknisk rådgivning samtidig

Det unikke ved MJT er, at vi både har spidskompetence på det juridiske felt og på det byggetekniske.
Derfor skal du som bygherre kun søge rådgivning et sted, og du sparer altså både tid og ressourcer ved at samle dine rådgivning hos en leverandør.
Har vores jurist brug for et par byggetekniske råd, skal han kun gå tværs igennem rummet for at finde en kollega – og det samme gør sig gældende den anden vej.

Vi har naturligvis den relevante forsikring, når vi leverer juridisk og byggeteknisk rådgivning.
Vi er professionelt ansvarsforsikret hos HDI Danmark (police nr. 153-08267150-30010).

For yderligere information:

Nicolaj Sejer Pedersen 
Juridisk konsulent/Cand. Jur.

Mob: +45  6019 1737
Mail: nsp@mjt.dk

Ejendoms- og projektudvikling

Ejendoms- og projektudvikling

Med stor erfaring og indsigt i alle byggeriets facetter er projektudvikling en naturlig del af MJT.

Som ved alle vores øvrige opgaver har vi kun ét mål: At skabe smukke og funktionelle omgivelser, der er behagelige at arbejde og bo i. Rammer, der sikrer et godt arbejdsmiljø eller følelsen af, at et hjem bliver en god og tryg base.

Som rådgivere hjælper vi virksomheder og private investorer med at udvikle ejendomme og projekter, der lever op til de krav og forventninger, der måtte være.

Samtidig har vi 15 års juridisk erfaring med rådgivning om fast ejendom, så der er styr på udbud, kontrakter, mulige tvister og alle de andre juridiske detaljer, der også er en del af ejendoms- og udviklingsprojekter.

Det bedste team til opgaven

Vi tænker nyt, langt og kreativt. Gennem mange års erfaring med byggeri og totalentrepriser har vi opbygget og udvidet vores netværk.

På ethvert udviklingsprojekt kan vi derfor sætte et team med kompetente arkitekter, ingeniører og håndværkere, der samarbejder med MJT. Det sikrer, at vi kan levere projekter, der lever op til krav om både kvalitet, æstetik og funktionalitet.

Vores mangeårige erfaring som rådgivere og entreprenører gør, at vi er med hele vejen og også kan bistå ved opførelsen af projektet som rådgivere, byggeledere eller med løbende tilsyn.

Vi ved, hvordan en ejendom skal fremstå – og vi sikrer, at vi sammen når i mål.
Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi arbejder med udviklingsprojekter.