Der er mange penge og mennesker involveret, når der indgås aftaler og kontrakter om fast ejendom eller byggeri.
Derfor er det vigtigt, at man sikrer sig selv bedst muligt ved at vælge en specialiseret rådgiver, der kender muligheder og faldgruber.
MJT Jura er dit sikre valg, når du søger rådgivning og bistand i forbindelse med alle aspekter af fast ejendom. Vi rådgiver som oftest bygherrer og investorer.

Få byggeteknisk rådgivning samtidig

Det unikke ved MJT er, at vi både har spidskompetence på det juridiske felt og på det byggetekniske.
Derfor skal du som bygherre kun søge rådgivning et sted, og du sparer altså både tid og ressourcer ved at samle dine rådgivning hos en leverandør.
Har vores jurist brug for et par byggetekniske råd, skal han kun gå tværs igennem rummet for at finde en kollega – og det samme gør sig gældende den anden vej.

Vi har naturligvis den relevante forsikring, når vi leverer juridisk og byggeteknisk rådgivning.
Vi er professionelt ansvarsforsikret hos HDI Danmark (police nr. 153-08267150-30010).

For yderligere information:

Nicolaj Sejer Pedersen 
Juridisk konsulent/Cand. Jur.

Mob: +45  6019 1737
Mail: nsp@mjt.dk

Rådgivning om entreprisekontrakter

Rådgivning om entreprisekontrakter

Skal I bygge om? Eller bygge nyt?

Står du foran en byggeproces, skal der sandsynligvis indgås en eller flere entreprisekontrakter. En entreprisekontrakt indgås mellem bygherren og de entreprenører, der skal udføre arbejdet.

Som bygherre sikrer du dig bedst muligt ved at vælge den rette rådgiver til kontraktindgåelsen. Entreprisekontrakten er aftalen mellem bygherre og entreprenør, så det er vigtigt, at den er udførlig og entydig. Det sikrer alle parter mod uenigheder og tvister i det videre forløb.

Skulle der alligevel opstå en uenighed, tager den gode kontrakt også højde for det, fordi der er beskrevet, hvordan uenigheden håndteres.

Det er derfor anbefalelsesværdigt at søge rådgivning hos en jurist med speciale i kontrakter og fast ejendom. MJTs juridiske rådgiver har 15 års erfaring med kontrakter og kan derfor hurtigt sætte fingeren på det, der bør ændres.

Rådgivning om entreprisekontrakter?
Kontakt MJT for at  høre nærmere.