Der er mange penge og mennesker involveret, når der indgås aftaler og kontrakter om fast ejendom eller byggeri.
Derfor er det vigtigt, at man sikrer sig selv bedst muligt ved at vælge en specialiseret rådgiver, der kender muligheder og faldgruber.
MJT Jura er dit sikre valg, når du søger rådgivning og bistand i forbindelse med alle aspekter af fast ejendom. Vi rådgiver som oftest bygherrer og investorer.

Få byggeteknisk rådgivning samtidig

Det unikke ved MJT er, at vi både har spidskompetence på det juridiske felt og på det byggetekniske.
Derfor skal du som bygherre kun søge rådgivning et sted, og du sparer altså både tid og ressourcer ved at samle dine rådgivning hos en leverandør.
Har vores jurist brug for et par byggetekniske råd, skal han kun gå tværs igennem rummet for at finde en kollega – og det samme gør sig gældende den anden vej.

Vi har naturligvis den relevante forsikring, når vi leverer juridisk og byggeteknisk rådgivning.
Vi er professionelt ansvarsforsikret hos HDI Danmark (police nr. 153-08267150-30010).

For yderligere information:

Nicolaj Sejer Pedersen 
Juridisk konsulent/Cand. Jur.

Mob: +45  6019 1737
Mail: nsp@mjt.dk

Rådgivning om tvister

Rådgivning om tvister

I en byggeproces, der involverer mange mennesker, faggrupper og ikke mindst penge, er der en stor risiko for, at der opstår uenigheder undervejs. Det kan være mellem bygherre og entreprenør eller måske mellem hovedentreprenør og underleverandør.

Der opstår typisk uenigheder – tvister – når den ene part føler, at den anden ikke lever op til det aftalte. Altså hvis byggeriet ikke lever op til bygherres forventninger. Det kan være de forkerte materialer, dårligt udført arbejde eller måske billigere materialer end aftalt.

Få juridisk hjælp til at håndtere tvister

Det er anbefalelsesværdigt for parterne, at de er repræsenteret af en jurist, som kender området og ved, hvordan en kontrakt skal læses og en uenighed håndteres.

Tag gerne en rådgiver med fra begyndelsen, for jo før ansvaret placeres, jo hurtigere (og billigere) kan der findes en løsning. En jurist kan hjælpe med alt fra indgåelse af entreprisekontrakten til forebyggelse eller håndtering af en konflikt eller tvist.

Byggeteknisk rådgivning på samme tid

Vi har omfattende erfaring med juridisk rådgivning om tvister. Vores fornemmeste mission er at undgå og forebygge tvister, men skulle de opstå, bistår vi med at søge konflikten løst og rådgiver samtidig om den juridiske stilling og om en eventuel videreførelse af sagen. 

Pengene til en juridisk rådgiver er givet godt ud, og hos MJT kan vi supplere med den byggetekniske rådgivning samtidig, så du som part i en tvist kan få en både juridisk og teknisk vurdering.

Har du brug for rådgivning om tvister?
Kontakt MJT for at høre nærmere.