Der er mange penge og mennesker involveret, når der indgås aftaler og kontrakter om fast ejendom eller byggeri.
Derfor er det vigtigt, at man sikrer sig selv bedst muligt ved at vælge en specialiseret rådgiver, der kender muligheder og faldgruber.
MJT Jura er dit sikre valg, når du søger rådgivning og bistand i forbindelse med alle aspekter af fast ejendom. Vi rådgiver som oftest bygherrer og investorer.

Få byggeteknisk rådgivning samtidig

Det unikke ved MJT er, at vi både har spidskompetence på det juridiske felt og på det byggetekniske.
Derfor skal du som bygherre kun søge rådgivning et sted, og du sparer altså både tid og ressourcer ved at samle dine rådgivning hos en leverandør.
Har vores jurist brug for et par byggetekniske råd, skal han kun gå tværs igennem rummet for at finde en kollega – og det samme gør sig gældende den anden vej.

Vi har naturligvis den relevante forsikring, når vi leverer juridisk og byggeteknisk rådgivning.
Vi er professionelt ansvarsforsikret hos HDI Danmark (police nr. 153-08267150-30010).

For yderligere information:

Nicolaj Sejer Pedersen 
Juridisk konsulent/Cand. Jur.

Mob: +45  6019 1737
Mail: nsp@mjt.dk

Rådgivning ved køb og salg af fast ejendom

Rådgivning ved køb og salg af fast ejendom

Skal du købe eller sælge en ejendom, har du brug for en jurist til udfærdigelsen af dokumenterne i forbindelse med handlen.

Men det kan være en fornuftig investering at have juristen med som rådgiver noget før. Hos MJT yder vi rådgivning før, under og efter en ejendomshandel, så du som sælger eller køber får vores uvildige rådgivning hele vejen igennem handlen.

Der skal være styr på detaljerne

Vores hjem eller anden investering i fast ejendom er for langt de fleste af os en af de største investeringer og løbende udgifter, vi har i vores liv. Det er derfor vigtigt, at der er styr på alle detaljer i forbindelse med handlen.

MJT varetager dine interesser og sikrer dig den bedst mulige handel. Vi kigger på aftaler, kontrakter og er i det hele taget ”din mand” i handlen.

Vores juridiske rådgiver har mere end 15 års erfaring med rådgivning om fast ejendom, så du kan have tillid til, at du får den bedste rådgivning.

Vi kan rådgive dig, hvad end det drejer sig om et hus, et sommerhus, en ejerlejlighed eller køb af andelsbolig – eller måske et større projektbyggeri eller en erhvervsejendom.

Skal du købe eller sælge fast ejendom? Vi er på din side hele vejen.
Kontakt os for en snak om mulighederne.