OM MJT

Bygherrerådgivning | Jura | Ejendomsudvikling

Scroll ned for at læse mere

Bygherrerådgivning, jura og ejendomsudvikling

Hos MJT har vi kombineret det, som sikrer en god byggeproces og en optimal bygherrerådgivning: 40 års byggeteknisk erfaring og solid juridisk rådgivning med fokus på fast ejendom.

Det giver et stærkt rådgivningskoncept, hvor bygherre kun behøver at gå ind af en dør for at finde uvildig og professionel rådgivning til sit byggeri.

Vi kalder konceptet MJT 360.

Erfaring, faglighed og dedikation

Vi har 40 års erfaring fra byggepladser i hele Danmark, så vores rådgivning er funderet i praktisk arbejde. Vi ved, hvad der fungerer i praksis - og også hvad der ikke gør.

Samtidig kan vi tilbyde juridisk rådgivning med fokus på byggeri og ejendom, så en bygherre med tryghed og tillid kan få sin rådgivning samlet et sted.

Vi arbejder i hele Danmark, og MJT står bag en lang række erhvervsbyggerier som slagterier og højlagre. Se et udvalg af vores projekter her.

MJT 360 bygherrerådgivning?

Vi har speciliseret os i ejendomsudvikling og ejendomsprojektering. Vi har udviklet en række ejendomme og sikrer, at det bliver en god og sund investering. Som rådgivere sørger vi for, at bygherre får det rigtige byggeri til den rigtige pris – og med de rigtige aftaler og kontrakter.

Vi har hovedsæde i Herning, men det er hele Danmark, der er vores arbejdsplads.
Vi er ansvarsforsikret ved HDI Danmark (police nr. 153-08267150-30010).

Karriere

Logo og billeder

2017 © MJT Bygherrerådgivning