Hos MJT har vi en klar holdning til, at realistiske mål og klare linjer fra start til slut er den bedste formel, når man skal skabe effektive byggeprocesser og tilfredsstillende resultater. Det er derfor omdrejningspunktet, hver gang vi yder bygherrerådgivning. En rådgivning, der bygger på solid erfaring. Som bygherrerådgiver er det vores rolle at varetage bygherres interesser. Vi er med hele vejen og rådgiver bygherre om både det byggetekniske, byggeæstetiske og det byggejuridiske.

Det betyder, at vi kan være med hele vejen fra formuleringen af de første spæde overvejelser, til valg af entreprenør, til udarbejdelse af kontrakter, som byggeteknisk rådgiver under og efter byggeriet - og til 1 og 5 års eftersynet.

Vi er bygherres sparringspartner gennem hele processen, så vi får udformet de nødvendige krav til både projektering, udførsel og aflevering. MJT arbejder for, at byggerierne bliver til smukke og funktionelle omgivelser, der er behagelige at bo og arbejde i. Vores rådgivning hjælper med at strømline projekter og afstemme forventninger, så de står mål med mulighederne.

Det rigtige byggeri til den rigtige pris

Vores allervigtigste prioritet er, at du/I som bygherre modtager et færdigt og velfungerende byggeri, både hvad angår økonomi, tid samt kvalitet. Vores varemærke er det rigtige byggeri til den rigtige pris, og det sikrer vi bedst, når vi er med fra start til slut.

De rette rådgivere kan vi kan spare bygherre mange penge, når vi fra begyndelsen trimmer udbudsmateriale og team. Vi fungerer som bygherrerådgivere for såvel private bygherrer som offentlige, og vi arbejder i hele Danmark.

Har I brug for kompetent og faglig bygherrerådgivning, så lad os tage en snak.
Kontakt MJT Bygherrerådgivning på tlf. 97 12 65 44.

1 og 5 års eftersyn af dit byggeri

1 og 5 års eftersyn af dit byggeri

Når du er godt i gang med at bruge dit nye byggeri, skal du holde øje med de fejl og mangler, der opstår. Du kan indkalde entreprenøren til 1 og 5 års eftersyn, men det er dit ansvar som bygherre at gøre det. Gør du det ikke, har du ikke ret til at få udbedret de fejl og mangler, der måtte dukke op.

Med MJT ved din side til eftersyn og gennemgang af byggeriet, får du rådgivning om både det byggetekniske og det juridiske, hvis der er brug for det. Det er en kombination, der stiller dig som bygherre stærkest, så du har tryghed i gennemgang og eftersyn af dit byggeri.

MJT finder fejl og mangler

Det kan meget vel være en meget god investering at have din egen rådgiver med. Vi går inden eftersynet dit byggeri meget grundigt igennem, så du ved, hvad der skal påpeges over for entreprenører og leverandører. Vores jurist vil også se på de juridiske aspekter og kigge kontrakter og aftaler igennem for dig.

Ved 1 og 5 års eftersyn kan MJT bistå dig som bygherre ved blandt andet:

- Juridisk og teknisk gennemgang af byggesagen forud for eftersynet
- Teknisk gennemgang af byggeriet
- Deltagelse i eftersynet
- Efterfølgende rapport
- Juridisk opfølgning i form af reklamationer, evt. træk på garantier mv.

Vi er med fra start til slut

Vi tager os af eftersyn fra start til slut med erfarne rådgivere. Det sikrer din stilling både i teknisk og juridisk forstand. Vi kan desuden foretage opfølgning i forbindelse med udbedring af fejl og mangler. Det vil ske i et samspil mellem vores juridiske konsulent og vores byggetekniske rådgivere, så du som bygherre er sikret bedst muligt.

At have en byggeteknisk rådgiver ved sin side gør det meget nemmere at holde på sin ret og kræve eventuelle fejl rettet og udbedret.

Skal vi med til 1 eller 5 års eftersyn?
Kontakt os og hør om mulighederne.