Hos MJT har vi en klar holdning til, at realistiske mål og klare linjer fra start til slut er den bedste formel, når man skal skabe effektive byggeprocesser og tilfredsstillende resultater. Det er derfor omdrejningspunktet, hver gang vi yder bygherrerådgivning. En rådgivning, der bygger på solid erfaring. Som bygherrerådgiver er det vores rolle at varetage bygherres interesser. Vi er med hele vejen og rådgiver bygherre om både det byggetekniske, byggeæstetiske og det byggejuridiske.

Det betyder, at vi kan være med hele vejen fra formuleringen af de første spæde overvejelser, til valg af entreprenør, til udarbejdelse af kontrakter, som byggeteknisk rådgiver under og efter byggeriet - og til 1 og 5 års eftersynet.

Vi er bygherres sparringspartner gennem hele processen, så vi får udformet de nødvendige krav til både projektering, udførsel og aflevering. MJT arbejder for, at byggerierne bliver til smukke og funktionelle omgivelser, der er behagelige at bo og arbejde i. Vores rådgivning hjælper med at strømline projekter og afstemme forventninger, så de står mål med mulighederne.

Det rigtige byggeri til den rigtige pris

Vores allervigtigste prioritet er, at du/I som bygherre modtager et færdigt og velfungerende byggeri, både hvad angår økonomi, tid samt kvalitet. Vores varemærke er det rigtige byggeri til den rigtige pris, og det sikrer vi bedst, når vi er med fra start til slut.

De rette rådgivere kan vi kan spare bygherre mange penge, når vi fra begyndelsen trimmer udbudsmateriale og team. Vi fungerer som bygherrerådgivere for såvel private bygherrer som offentlige, og vi arbejder i hele Danmark.

Har I brug for kompetent og faglig bygherrerådgivning, så lad os tage en snak.
Kontakt MJT Bygherrerådgivning på tlf. 97 12 65 44.

Projekteringsledelse sikrer et smidigt byggeri

Projekteringsledelse giver bygherre tryghed

I et stort byggeri er mange hænder, hoveder og faggrupper involveret. Det kræver overblik og ledelse at få det bedste resultat, og vi i MJT har stor erfaring med projekteringsledelse.

Vi er bindeleddet mellem bygherre og projekteringsholdet, og vi sikrer, at bygherres intentioner og krav overholdes igennem hele projektet. Vi leder og koordinerer den samlede projektering med arkitekter og ingeniører, så alle aftaler overholdes inden for funktion, æstetik, økonomi og tid.

Vi vil gerne være med hele vejen

For at få den mest smidige byggeproces kan det være en stor fordel af have en bygherrerådgiver med som sparringspartner igennem hele projektet fra skitse til færdigt byggeri.

Det har vi i MJT specialiseret os i gennem årelang erfaring på både byggepladser og ved tegneborde. Læs mere om vores MJT 360 bygherrerådgivningskoncept, for med det samlede rådgivningskoncept er du stærkt stillet i forhold til både det byggetekniske og juridiske.

Skal vi lede jeres projektering?
Kontakt os og lad os tage en snak om mulighederne.