Hos MJT har vi en klar holdning til, at realistiske mål og klare linjer fra start til slut er den bedste formel, når man skal skabe effektive byggeprocesser og tilfredsstillende resultater. Det er derfor omdrejningspunktet, hver gang vi yder bygherrerådgivning. En rådgivning, der bygger på solid erfaring. Som bygherrerådgiver er det vores rolle at varetage bygherres interesser. Vi er med hele vejen og rådgiver bygherre om både det byggetekniske, byggeæstetiske og det byggejuridiske.

Det betyder, at vi kan være med hele vejen fra formuleringen af de første spæde overvejelser, til valg af entreprenør, til udarbejdelse af kontrakter, som byggeteknisk rådgiver under og efter byggeriet - og til 1 og 5 års eftersynet.

Vi er bygherres sparringspartner gennem hele processen, så vi får udformet de nødvendige krav til både projektering, udførsel og aflevering. MJT arbejder for, at byggerierne bliver til smukke og funktionelle omgivelser, der er behagelige at bo og arbejde i. Vores rådgivning hjælper med at strømline projekter og afstemme forventninger, så de står mål med mulighederne.

Det rigtige byggeri til den rigtige pris

Vores allervigtigste prioritet er, at du/I som bygherre modtager et færdigt og velfungerende byggeri, både hvad angår økonomi, tid samt kvalitet. Vores varemærke er det rigtige byggeri til den rigtige pris, og det sikrer vi bedst, når vi er med fra start til slut.

De rette rådgivere kan vi kan spare bygherre mange penge, når vi fra begyndelsen trimmer udbudsmateriale og team. Vi fungerer som bygherrerådgivere for såvel private bygherrer som offentlige, og vi arbejder i hele Danmark.

Har I brug for kompetent og faglig bygherrerådgivning, så lad os tage en snak.
Kontakt MJT Bygherrerådgivning på tlf. 97 12 65 44.

Projektledelse med fokus på tid, økonomi og kvalitet

Projektledelse med fokus på tid, økonomi og kvalitet

En byggeproces består af mange forskellige projekter, som kører på samme tid. Det kræver et solidt overblik, så ressourcerne udnyttes optimalt for både bygherre og entreprenør.

Som projektledere har MJT mere end 40 års erfaring i at navigere rundt i udfordringer, deadlines og bugetter, så med MJT som projektledere kan du være sikker på en stærk faglighed og en præcis styring – som du i øvrigt kan følge via MJT Projektweb.

MJT påtager sig gerne projektledelsen fra tidlig planlægning til den færdige dokumentation.

Projektledere med fokus på tid, økonomi og kvalitet

Vi får tidligt sat fingeren på mulige risici og faglige grænseflader. Gennem møder og en god dialog sikrer vi, at alle parter er godt inde i de forskellige projekter og kender deres opgaver og ansvar. Det er vores erfaring, at den tilgang giver den bedste byggeproces for alle parter.

Som projektledere har vi fokus på:

- Tid
- Økonomi
- Kvalitet

Er du bygherre og har brug for projektledelse? Lad MJT hjælpe.
Kontakt os i dag og hør nærmere.