Hos MJT har vi en klar holdning til, at realistiske mål og klare linjer fra start til slut er den bedste formel, når man skal skabe effektive byggeprocesser og tilfredsstillende resultater. Det er derfor omdrejningspunktet, hver gang vi yder bygherrerådgivning. En rådgivning, der bygger på solid erfaring. Som bygherrerådgiver er det vores rolle at varetage bygherres interesser. Vi er med hele vejen og rådgiver bygherre om både det byggetekniske, byggeæstetiske og det byggejuridiske.

Det betyder, at vi kan være med hele vejen fra formuleringen af de første spæde overvejelser, til valg af entreprenør, til udarbejdelse af kontrakter, som byggeteknisk rådgiver under og efter byggeriet - og til 1 og 5 års eftersynet.

Vi er bygherres sparringspartner gennem hele processen, så vi får udformet de nødvendige krav til både projektering, udførsel og aflevering. MJT arbejder for, at byggerierne bliver til smukke og funktionelle omgivelser, der er behagelige at bo og arbejde i. Vores rådgivning hjælper med at strømline projekter og afstemme forventninger, så de står mål med mulighederne.

Det rigtige byggeri til den rigtige pris

Vores allervigtigste prioritet er, at du/I som bygherre modtager et færdigt og velfungerende byggeri, både hvad angår økonomi, tid samt kvalitet. Vores varemærke er det rigtige byggeri til den rigtige pris, og det sikrer vi bedst, når vi er med fra start til slut.

De rette rådgivere kan vi kan spare bygherre mange penge, når vi fra begyndelsen trimmer udbudsmateriale og team. Vi fungerer som bygherrerådgivere for såvel private bygherrer som offentlige, og vi arbejder i hele Danmark.

Har I brug for kompetent og faglig bygherrerådgivning, så lad os tage en snak.
Kontakt MJT Bygherrerådgivning på tlf. 97 12 65 44.

Tag en byggeteknisk rådgiver med til aflevering af byggeri

Tag en byggeteknisk rådgiver med til aflevering af byggeri

Når et byggeri er færdigt, kan man som bygherre næsten ikke vente med at tage det i brug og flytte ind. I al sin begejstring kan man glemme at gå bygningen kritisk igennem.

Men når håndværkere og entreprenører er færdige, skal byggeriet afleveres. Det er det, der juridisk kaldes ”afleveringsforretningen”.

Vi vil anbefale dig at have din egen byggetekniske rådgiver med til afleveringsforretningen. Så kan du som bygherre glæde dig over byggeriet, mens din rådgiver er kritisk og koncentrerer sig om de juridiske formaliteter samt byggeriet.

MJT gennemgår byggeriet i detaljer

Hos MJT får du byggeteknisk rådgivning kombineret med juridisk specialviden, så du står stærkt som bygherre.

Vi kan hjælpe med:

- Juridisk og teknisk gennemgang af byggesagen forud for afleveringen.
- Vi går alle byggeriets detaljer igennem.
- Vi gennemgår byggeriet inde og ude.
- Vi registrerer fejl og mangler og noterer i afleveringsprotokollen.
- Teknisk gennemgang af byggeriet.
- Deltagelse i aflevering/eftersyn.
- Efterfølgende rapport.
- Juridisk opfølgning i form af reklamationer, evt. træk på garantier mv.

Som bygherre giver det dig tillid og tryghed, så du får det byggeri, som opfylder de aftalte krav. Det skal være en god oplevelse at ”få nøglerne”, og det kan en uvildig rådgiver sikre.

Tag MJT med som byggeteknisk rådgiver ved afleveringsforretningen.
Kontakt os og hør om mulighederne.