Hos MJT har vi en klar holdning til, at realistiske mål og klare linjer fra start til slut er den bedste formel, når man skal skabe effektive byggeprocesser og tilfredsstillende resultater. Det er derfor omdrejningspunktet, hver gang vi yder bygherrerådgivning. En rådgivning, der bygger på solid erfaring. Som bygherrerådgiver er det vores rolle at varetage bygherres interesser. Vi er med hele vejen og rådgiver bygherre om både det byggetekniske, byggeæstetiske og det byggejuridiske.

Det betyder, at vi kan være med hele vejen fra formuleringen af de første spæde overvejelser, til valg af entreprenør, til udarbejdelse af kontrakter, som byggeteknisk rådgiver under og efter byggeriet - og til 1 og 5 års eftersynet.

Vi er bygherres sparringspartner gennem hele processen, så vi får udformet de nødvendige krav til både projektering, udførsel og aflevering. MJT arbejder for, at byggerierne bliver til smukke og funktionelle omgivelser, der er behagelige at bo og arbejde i. Vores rådgivning hjælper med at strømline projekter og afstemme forventninger, så de står mål med mulighederne.

Det rigtige byggeri til den rigtige pris

Vores allervigtigste prioritet er, at du/I som bygherre modtager et færdigt og velfungerende byggeri, både hvad angår økonomi, tid samt kvalitet. Vores varemærke er det rigtige byggeri til den rigtige pris, og det sikrer vi bedst, når vi er med fra start til slut.

De rette rådgivere kan vi kan spare bygherre mange penge, når vi fra begyndelsen trimmer udbudsmateriale og team. Vi fungerer som bygherrerådgivere for såvel private bygherrer som offentlige, og vi arbejder i hele Danmark.

Har I brug for kompetent og faglig bygherrerådgivning, så lad os tage en snak.
Kontakt MJT Bygherrerådgivning på tlf. 97 12 65 44.

Uvildig byggerådgivning med MJT

Undgå fejl og mangler med byggerådgivning

Fejl og mangler er noget af det allerværste i en byggeproces. Men med den rigtige rådgivning kan man minimere antallet af fejl og i de fleste tilfælde helt undgå dem ved at tænke forebyggende og være på forkant.

MJT har 40 års byggeteknisk erfaring med erhvervs-, institutions- og boligbyggeri. De mange års erfaring har givet os en unik forståelse for de forskellige metoder, der er anvendt i byggeriet gennem tiden.

Det betyder, at vi kender og kan identificere de byggefejl, der typisk bliver begået og de problemer, som en bestemt byggemetode har.
Kort sagt: Vi ser det, som andre ikke ser.

Vi er din uvildige rådgiver

Vi er uvildige som rådgivere og ikke farvet af andre interesser end bygherres. Det giver sikkerhed for, at vi ser hele byggeprojektet igennem med kritiske øjne, så du som bygherre undgår unødvendige fejl og mangler.

Bygningsrådgivning kan eksempelvis omfatte:

- Hjælp med konstruktionsløsninger
- Overblik over et hus' byggetekniske stand
- Udarbejdelse af en prioriteringsliste over skaderne på boligen.

Har du brug for faglig rådgivning og vurdering af et byggeri?
kontakt MJT og hør nærmere om vores byggerådgivning.