1 & 5 års gennemsyn

1 & 5 års gennemsyn

Når du er godt i gang med at bruge dit nye byggeri, skal du holde øje med de fejl og mangler, der opstår. Du kan indkalde entreprenøren til 1 og 5 års eftersyn, men det er dit ansvar som bygherre at gøre det. Gør du det ikke, har du ikke ret til at få udbedret de fejl og mangler, der måtte dukke op.

Med MJT ved din side til eftersyn og gennemgang af byggeriet, får du rådgivning om både det byggetekniske og det juridiske, hvis der er brug for det. Det er en kombination, der stiller dig som bygherre stærkest, så du har tryghed i gennemgang og eftersyn af dit byggeri.

MJT finder fejl og mangler

Det kan meget vel være en meget god investering at have din egen rådgiver med. Vi går inden eftersynet dit byggeri meget grundigt igennem, så du ved, hvad der skal påpeges over for entreprenører og leverandører. Vores jurist vil også se på de juridiske aspekter og kigge kontrakter og aftaler igennem for dig.

Ved 1 og 5 års eftersyn kan MJT bistå dig som bygherre ved blandt andet:

– Teknisk gennemgang af byggesagen forud for eftersynet
– Teknisk gennemgang af byggeriet
– Deltagelse i eftersynet
– Efterfølgende rapport
– Juridisk opfølgning i form af reklamationer, evt. træk på garantier mv.

Vi er med fra start til slut

Vi tager os af eftersyn fra start til slut med erfarne rådgivere. Det sikrer din stilling både i teknisk og juridisk forstand. Vi kan desuden foretage opfølgning i forbindelse med udbedring af fejl og mangler. Det vil ske i et samspil med vores byggetekniske rådgivere, så du som bygherre er sikret bedst muligt.

At have en byggeteknisk rådgiver ved sin side gør det meget nemmere at holde på sin ret og kræve eventuelle fejl rettet og udbedret.

Skal vi med til 1 eller 5 års eftersyn?

Kontakt os her: