Projektledelse

Projektledelse

En byggeproces består af mange forskellige projekter, som kører på samme tid. Det kræver et solidt overblik, så ressourcerne udnyttes optimalt for både bygherre og entreprenør.

Som projektledere har MJT mere end 40 års erfaring i at navigere rundt i udfordringer, deadlines og bugetter, så med MJT som projektledere kan du være sikker på en stærk faglighed og en præcis styring – som du i øvrigt kan følge via MJT Projektweb.

MJT påtager sig gerne projektledelsen fra tidlig planlægning til den færdige dokumentation.

Projektledere med fokus på tid, økonomi og kvalitet

Vi får tidligt sat fingeren på mulige risici og faglige grænseflader. Gennem møder og en god dialog sikrer vi, at alle parter er godt inde i de forskellige projekter og kender deres opgaver og ansvar. Det er vores erfaring, at den tilgang giver den bedste byggeproces for alle parter.

I et stort byggeri er mange hænder, hoveder og faggrupper involveret. Det kræver overblik og ledelse at få det bedste resultat, og vi i MJT har stor erfaring med projekteringsledelse.

Vi er bindeleddet mellem bygherre og projekteringsholdet, og vi sikrer, at bygherres intentioner og krav overholdes igennem hele projektet. Vi leder og koordinerer den samlede projektering med arkitekter og ingeniører, så alle aftaler overholdes inden for funktion, æstetik, økonomi og tid.

Vi vil gerne være med hele vejen

For at få den mest smidige byggeproces kan det være en stor fordel af have en bygherrerådgiver med som sparringspartner igennem hele projektet fra skitse til færdigt byggeri.

Det har vi i MJT specialiseret os i gennem årelang erfaring på både byggepladser og ved tegneborde. Læs mere om vores MJT 360 bygherrerådgivningskoncept, for med det samlede rådgivningskoncept er du stærkt stillet i forhold til det byggetekniske.

Kontakt os her: