MJT 360

MJT 360 er vores totale rådgivningskoncept, som sikrer, at du som bygherre får det bedste byggeri for pengene. Det lyder ambitiøst – og det er det faktisk også. Vi leverer rådgivning, der når hele vejen rundt om byggeriet – før, under og efter. Deraf navnet MJT 360. Vi vil være med som rådgivere fra start til slut, fra byggeplads til nøglefærdigt byggeri.

Vi vil – kort sagt – levere Danmarks bedste byggetekniske rådgivning om fast ejendom

Erfaring, faglighed og dedikation

Med udgangspunkt i 40 års erfaring i byggebranchen har vi et dedikeret fokus på at optimere hele processen, når det gælder både tid, økonomi og kvalitet.

Vi stiller skarpt på udbudsmateriale, kontrakter og aftaler, og med vores byggetekniske briller sikrer vi, at arbejdet udføres bedst muligt.

Vi giver dig byggeteknisk rygdækning hele vejen. Den kombination er ret unik – men vi er overbeviste om, at det giver dig som bygherre den bedste oplevelse og det bedste resultat, når vores byggetekniske rådgivere kan sparre med de juridiske og omvendt.

Med en ambition om at føre bæredygtigheden ind i byggeprocessen, rådgiver vi dig om ansvarlige og holdbare løsninger. Vi optimerer dit  byggeriet og samtidig sikrer en grøn omstilling og klimaindsats med fokus på brug af bæredygtige materialer, energiforbrug og tekniske løsninger,

MJT 360 bygherrerådgivning?

Med MJT 360 har vi fokus på samarbejde og fælles løsninger, værdiskabelse for alle og ikke mindst effektivisering af byggeprojekter. Det skaber bedre bygninger og mindsker økonomisk spild.

Byggebranchen har ændret sig, og måske er det tid til at tænke nyt eksempelvis i praksisser og valg af entrepriseform. De spørgsmål hjælper MJT 360 konceptet med at finde svar på.

Vores erfaring siger os, at rådgivning efter MJT 360 betaler sig. Faktisk ser vi en besparelse på op til 10 pct. i forhold til summen af en totalentreprise.

Kontakt os her:

Skal vi 360 grader rundt om dit byggeri?
Kontakt MJT på tlf. +45 9712 6544 for at høre mere om MJT 360.

Kontakt os her: