Ydelser

Rådgivning om byggeri og fast ejendom

Hos MJT har vi en klar holdning til, at realistiske mål og klare linjer fra start til slut er den bedste formel, når man skal skabe effektive byggeprocesser og tilfredsstillende resultater. Det er derfor omdrejningspunktet, hver gang vi yder bygherrerådgivning. En rådgivning, der bygger på solid erfaring. Som bygherrerådgiver er det vores rolle at varetage bygherres interesser.

Vi er med hele vejen og rådgiver bygherre om både det byggetekniske og det byggeæstetiske.

Det betyder, at vi kan være med hele vejen fra formuleringen af de første spæde overvejelser, til valg af entreprenør, til udarbejdelse af kontrakter, som byggeteknisk rådgiver under og efter byggeriet – og til 1 og 5 års eftersynet.

Vi er bygherres sparringspartner gennem hele processen, så vi får udformet de nødvendige krav til både projektering, udførsel og aflevering. MJT arbejder for, at byggerierne bliver til smukke og funktionelle omgivelser, der er behagelige at bo og arbejde i.
Derudover er det vores ambition at føre bæredygtigheden ind i byggeprocessen med fokus på energiforbrug, valg af materialer og tekniske løsninger.

Vores rådgivning hjælper med at strømline projekter og afstemme forventninger, så de står mål med mulighederne.

Det rigtige byggeri til den rigtige pris

Vores allervigtigste prioritet er, at du/I som bygherre modtager et færdigt og velfungerende byggeri, både hvad angår økonomi, tid samt kvalitet. Vores varemærke er det rigtige byggeri til den rigtige pris, og det sikrer vi bedst, når vi er med fra start til slut.

De rette rådgivere kan vi kan spare bygherre mange penge, når vi fra begyndelsen trimmer udbudsmateriale og team. Vi fungerer som bygherrerådgivere for såvel private bygherrer som offentlige, og vi arbejder i hele Danmark.

Har I brug for kompetent og faglig bygherrerådgivning, så lad os tage en snak.

Kontakt MJT Bygherrerådgivning på tlf. 97 12 65 44.

Kontakt os her:

VI LEVERER DISSE YDELSER

UDBUDSMATERIALE

PROJEKTLEDELSE

BYGGELEDELSE

FAGTILSYN

FEJL OG MANGEL-
GENNEMGANG

AFLEVERINGS
FORRETNING

1 & 5 ÅRS GENNEMGANG

SYN & SKØN